Skip to the content

Tandemspring over Nordjylland

Vi har dygtige instruktører der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. De har rigtig meget erfaring på bagen, og nyder at arbejde med deres fag - netop at springe med glade kunder!

Tandem

Et tandemspring er den fede mulighed til dig, der ønsker at mærke suset, uden at involvere dig permanent i sporten.
Instruktionen før et tandemspring tager under 30 minutter, og hele oplevelsen gennemleves på under en halv dag (afsæt min. 2timer) - hvis ikke du vil have mere, når du lander igen :-)

Vi ser gerne, du medbringer familie og venner når springdagen oprinder, vi har altid kaffe på kanden, og stemningen er altid i top!

Gavekort

Tandemspring er populære som gavekort, så hvis du ønsker at give springet til en du holder af, kan du vælge "køb gavekort" og udfylde informationer på den heldige. Vi sender automatisk gavekortet afsted på mail, så du kan overraske den heldige.

Booking

Vores bookingsystem viser alle ledige tider gennem året. Du vælger hvilken dato du gerne vil springe og hvor mange du laver en booking for, derefter skal du indtaste oplysninger omkring dig selv. Du afslutter med at betale hele beløbet eller et depositum og resten ved fremmøde på springdagen. Efterfølgende modtager du en bekræftelse på mail, der kan du logge ind på din booking og tilføje yderligere informationer omkring dig selv. Du har også mulighed for at ændre din booking, hvis du uheldigvis skulle blive forhindret, dog minimum 5 dage før. Hvis du ved i er en større gruppe, så ring til tandem-koordinatoren på - 70 22 86 23

Spørgsmål

Find vores ofte stillede spørgsmål her.

 

Tandemspring på Sjælland?

Bor du f.eks. i København, og er der lidt langt til Aars. Så er der måske en springplads med tandemspring i nærheden af dig? På Skydive.dk finder du en oversigt over faldskærmsklubber i Danmark.

Kort over tandemspring