0

Nordjysk Faldskærmsklub 

En del af Luftsportscenter Vesthimmerland

Uddannelse som faldskærmsspringer

De fleste springere vælger at købe et solokursus, for at opleve suset. Men nogle personer opdager derefter, de ikke kan få nok, og fortsætter uddannelsen for at blive certifikatspringer.

Mulighederne indenfor sporten er nærmest uendelige. Et par af klubbens medlemmer har mere end 10.000 i logbogen, og flere er godt på vej.

Vejen til faldskærmscertifikatet

Du behøver ikke at starte din faldskærmskarriere med et tandemspring! Inden dit første solospring får du en grundig sikkerhedsinstruktion, som giver dig mulighed for at lande din faldskærm sikkert, og lærer dig hvordan du reagerer korrekt i en nødsituation.

Efter dit første spring, vil du begynde på din AFF-uddannelse (Accellereret Frit Fald) som lærer dig at flyve din krop i frit fald. Samtidigt gennemfører du en række øvelser under skærmen, så du lærer din faldskærm bedre at kende. Altsammen under kyndig vejledning af vores erfarne instruktører. Når du har gennemført øvelserne, bestået en teoriprøve og nået 40 spring, har du dit certifikat. Nogle opnår dette på en måned, andre på en sæson eller længere.

Efter dit certifikat

Med dit certifikat i hånden, begynder mulighederne for alvor at udfolde sig. Du kan vælge at uddanne dig som formationsspringer, hvor du springer af flyveren sammen med andre, og har kontakt i frit fald. Allerede i din første sæson, har du mulighed for at deltage i nationale konkurrencer og få nye venner for livet. Du kan også vælge at dygtiggøre dig i skærmsflyvning, og arbejde på at få tilladelse til at deltage i faldskærmsopvisninger.

Kontakt
 

Nordjysk Faldskærmsklub

Aggersundvej 105B

9600 Aars

Telefon

 

Solo 70 22 86 22
Tandem 70 22 86 23
Opvisning opvisning@njfk.dk

Sikker betaling
 

Du kan betale med følgende kort, når du handler hos os:

Det er desuden muligt at betale med Dankort og MobilePay på pladsen

Administration

Vejledninger

Godtgørelse

 

Vi har et samarbejde med Du Glemmer Det Aldrig og Jutlander Bank